Caută după:
Curs de prim ajutor

Voluntarii Crucii Roșii Caraș-Severin au efectuat un curs de prim ajutor cu cadre didactice din Municipiul Reșița, la inițiativa conducerii Casei Corpului Didactic Caraș-Severin.

Cunoașterea acordării primului ajutor este o responsabilitate civică importantă. Dacă sunteți pregătit să oferiți ajutor într-o situație de urgență, puteți contribui la salvarea vieților altor persoane din comunitatea dumneavoastră.
 

Citește mai mult

Activitati de succes în cadrul proiectului „Școală pentru viitor”

În perioada 19 – 29 . 06. 2023 Crucea Roșie Caraș – Severin, a desfășurat două sesiuni de formare profesională în domeniul acordării primului ajutor, pentru 36 de persoane cu domiciliul în comuna Topleț. Pregătirea s-a desfășurat în cadrul unei locații, unde participanții au primit cazare și masă pe tot parcursul formării.

Citește mai mult

Sanitarii pricepuți 2023

Crucea Roșie Caraș – Severin a organizat marți 20 iunie 2023, în sala de sport a Colegiului Național „Mircea Eliade ” din Reșița, faza județeană a concursului „Sanitarii pricepuți”.
Concursul pentru Sănătate și Prim Ajutor „Sanitarii pricepuți” este singurul concurs de acest gen din România și se adresează ciclului gimnazial și liceal din întreg județul, bucurându-se de un interes deosebit din partea elevilor și a profesorilor.

Citește mai mult

Noua conducere a Crucii Roșii Române

În acest WEEKEND a avut loc la București Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.
Cu acest prilej a fost votată noua structură de conducere din cadrul SNCRR.
Camelia Șucu, medic de profesie, cunoscut filantrop și om de afaceri a obținut cele mai multe voturi, devenind astfel noul președinte al Crucii Roșii Române, care preia mandatul deținut 8 ani de Majestatea Sa Margareta A României și devansându-l pe contracandidatul Viorel Cataramă cu o diferență zdrobitoare.

Citește mai mult

„ȘI EU POT SALVA O VIAȚĂ”

Proiectul se va desfășura pe raza comunei Teregova din județul Caraș – Severin și se va adresa tuturor cetățenilor comunei, elevilor și cadrelor didactice ai Liceului Tehnologic ”Sf. Dimitrie” Teregova.

Proiectul ”Și eu pot salva o viața” își propune să pregătească elevi și cadre didactice în vederea dezvoltării capacității de intervenție în situații de urgență într-o zonă predispusă la riscuri și dezastre naturale, în special inundații. Citește mai mult

CURS DE IGIENĂ

NOȚIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ

Curs autorizat de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației organizat conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1225/5031 din 24 decembrie 2003.

Cursul de  Igiena aduce spre însușire noțiuni fundamentale în acest domeniu, iar prin legislația muncii, acesta este obligatoriu pentru personalul anumitor agenți economici, în funcție de domeniul în care își desfășoară activitatea: Citește mai mult

error: Content is protected !!