CRUCEA ROȘIE Caraș-Severin

Cu scopul unei transparențe totale și din dorința de a împărtăși cu dumneavoastră întreaga activitate desfășurată, Crucea Roșie Caraș-Severin vă prezintă site-ul crucearosiecaras.ro  

Aici găsiți informații despre misiunea, activitățile și acțiunile desfășurate în cadrul Filialei de Cruce Roșie Caraș – Severin.

Cei interesați pot găsi toate informațiile (condiții și acte necesare, formular online de înscriere) cu privire la cursurile organizate de noi:

· CURS DE PRIM AJUTOR – SNCRR fiind cel mai mare furnizor din țară,  de cursuri și intervenții în domeniul primului ajutor.

· CURS DE ÎNGRIJITOARE BĂTRÂNI LA DOMICILIU – În cadrul acestui curs se vor elibera două certificate: 

 ⇒ Certificatul de îngrijitoare bătrâni la domiciliu, eliberat în urma promovării cursului este avizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice , acest certificat fiind recunoscut la nivel european. 

⇒ Certificatul de prim ajutor.

Totodată, cei cu inimă mare care doresc să întindă o mână de ajutor și vor să se implice în diferite situații de criză, în sprijinirea comunității, site-ul pune la dispoziția doritorilor un formular online de înscriere ca voluntar.

Pentru cei ce doresc să se alăture echipei noastre de voluntari, sau persoanele care vor să ajute, dar nu dispun de timp pentru voluntariat, o pot face prin direcționarea a 3,5% din  impozitul pe venit pentru persoanele fizice, sau 20% din ipozitul pe profit pentru persoanele juridice, găsesc formularele pe acest site.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați echipei noastre!

”Nici un lucru măreț nu a fost realizat vreodată fără entuziasm” (Ralf.W.Emerson)