Sanitarii pricepuți 2023

Crucea Roșie Caraș – Severin a organizat marți 20 iunie 2023, în sala de sport a Colegiului Național „Mircea Eliade ” din Reșița, faza județeană a concursului „Sanitarii pricepuți”.
Concursul pentru Sănătate și Prim Ajutor „Sanitarii pricepuți” este singurul concurs de acest gen din România și se adresează ciclului gimnazial și liceal din întreg județul, bucurându-se de un interes deosebit din partea elevilor și a profesorilor.


Din rândul învățământului liceal au fost prezente echipaje din 3 unități școlare: Liceul „Hercules” Băile Herculane, Colegiul Tehnic Reșița și Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița. Locul 1 la acest nivel fiind obținut de Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița.
Școlile gimnaziale din județ au fost reprezentate de 6 echipaje și anume: Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița, Liceul „Hercules” Băile Herculane, Liceul Tehnologic „Sf. Dimitrie” Teregova, Școala Gimnazială „Trandafir Tămaș” Marga, Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova – Nouă și Școala Gimnazială Topleț. La această secțiune Locul 1 a fost obținut de echipajul Colegiului Național „Mircea Eliade” Reșița, pregătit de doamna profesor Perța Cristina, echipaj ce va reprezenta județul nostru la faza națională ce va avea loc la Olănești din județul Vâlcea.
Filiala de Cruce Roșie Caraș – Severin felicită toate echipajele participante la concurs, echipaje formate din elevi și profesori coordonatori, pentru aceste performanțe și le dorește mult succes în competițiile următoare.

]